Opdateringspakke 3

Vores Største pakke, Her er du dækket ind.

Til hjemmesiden med stort behov for at skifte billeder, tekst og indhold. Hvis din hjemmesside kører Adwords annoncer er pakke 3 den rigtige

Med opdateringspakke 3 fra Mediehuset Hirtshals får du: 

Op til 10 opdateringer pr. måned
Op til 10 opdateringer - Det er dig (kunden) der sender de materialer/oplysninger der skal opdateres/fornyes/ændres på siden.
Overvågning af hjemmeside
Det er Mediehuset Hirtshals som holder øje med Hjemmesiden, moduler og komponenter bliver holdt opdateret i sidst nye version. Hjemmesiden overvåges for nedetid, og evt. udefra kommende fejl og spam angreb.
Udsendelse af 3 stk. nyhedsbrev
Vi sender din virksomheds nyheder ud som et nyhedsbrev til dine kunder, en rigtig god og indbringende metode at holde dine kunders opmærksomhed på, du sender blot tekst, billeder og materiale, så sørger vi for resten.
Overvågning og opdatering af Google Adwords
Mediehuset Hirtshals/Hjørring holder styr på dine Adwords annoncer, vi holder øje med besøgstal og holder øje med dine annoncers effektivtit og retter din kampagne til for at din virksomhed for mest muligt ud af jeres annoncepenge.
Overvågning af Facebook, instagram og andre sociale medier
Mediehuset Hirtshals/Hjørring overvåger din konto på de sociale medier, Det vil sige at dårlig omtale, shitstorm eller andre ting der kan skade din virksomhed bliver opfanget lige fra første indlæg. og derved begrænset.
Ugentlig rapport med besøgstal
På valgfri dato sendes rapport med besøgstal på hjemmesiden fra Google analytics en gang om ugen
Mail og telefon support
Support via mail eller telefon, vi svarer indenfor 24 timer. 
 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.