seo/Google Ads

Bliver din side vist på Google og andre søgemaskiner?  

Det kan Mediehuset Hirtshals hjælpe dig med.

This image for Image Layouts addon

God SEO på hjemmesiden, så er du godt på vej.

Søgemaskineoptimering (på engelsk: Search Engine Optimization, forkortes SEO) er en metode eller et værktøj, hvormed man kan fremme en websides placering i diverse søgemaskiner. SEO er optimering af teknik, indhold og links fra andre hjemmesider for at få din hjemmeside til at ligge bedre i søgeresultaterne i diverse søgemaskineresultater. SEO indeholder flere forskellige former søgninger; nyheder, billeder, videoer og geografi.

Metoden er dynamisk, hvilket vil sige, at en given placering i et søgeresultat aldrig er sikker. SEO er derfor et kontinuerligt arbejde, hvor man arbejder med, hvordan søgemaskinerne virker og hvilke kriterier, de har for at vise søgeresultater. Viden om hvad folk søger på, hvilke ord de bruger, når de søger og hvad, der får folk til at gå ind på hjemmesider, er værdifuld i SEO-sammenhænge.

SEO er en del af SEM, som står for Search Engine Marketing, der beskæftiger sig med generel markedsføring af virksomheder på nettet gennem bl.a. annoncering og optimering.

Google

Får du ikke de henvendelser fra din hjemmeside som du kunne tænke dig? Laver du ikke nok salg på din webshop? Så kan det skyldes, at du mangler topplaceringer på de søgeord dine kunder benytter.

Med søgemaskineoptimering kan du indtage side 1 på Google. Det giver dig mere trafik, som alt andet lige giver dig flere leads, flere kunder og mere omsætning. 

Din hjemmeside bliver en investering frem for en omkostning.

Google Ads - Annoncering på Google

Google Ads er en af de absolut bedste og mest effektive annonceringsplatforme. Samtidig er Google Ads en af de billigste og mest effektive annonceringsplatforme der findes, og det er et af de medier, hvor der opnås det største resultat. Google Ads er et klikbaseret budsystem, også kaldet CPC (Cost Per Click). Placeringen af dine annoncer afhænger ikke kun af prisen du betaler, men også af kvaliteten af dine annoncer og landingssider

Hvad koster det at benytte Ads?
En af fordelene ved Google Ads er, at du selv sætter dit budget. Det er dermed helt op til dig, hvor mange marketingkroner du vil bruge til Ads. En optimal opsat Ads konto vil altid give overskud.
Image

Ring til os

Du er altid velkommen 
til at ringe til os.
Image

Skriv til os

Du kan altid skrive til os.
Vi vender tilbage hurtigst muligt.
Image

Adresse

Peder Rimmensgade 7A
9850 Hirtshals
Image

Fotografen

Besøg Fotografens side.
Gode billeder bedre design.

Tilmeld vores nyhedsbrev

    Tilmeld her