Backup og opdatering af CMS system og Plugin

Sikkerheden og stabiliteten af din hjemmeside er VIGTIG, da netop din hjemmeside ikke er beskyttet med backup og retore, udover en enkelt backup af den nye hjemmeside fed lanchering.

For nylig været en alvorlig hændelse, der har påvirket et hostingfirma, Azerocloud. Dette selskab, er host for en bred vifte af hjemmesider. I alt blev 3700 hjemmesider ødelagt, og flere års arbejde gik tabt i denne ubehagelige situation. Det er en frygtelig påmindelse om, hvor skrøbelige vores online tilstedeværelse kan være.
Derfor vil vi gerne understrege vigtigheden af, at tage forholdsregler for at beskytte din hjemmeside.

Mediehuset Hirtshals forstår, hvor vigtig din hjemmeside er for dig og din virksomhed.
Derfor opfordrer vi dig til, at handle nu og tilkøbe backup og restore-tjenester hos os.
Det er en lille pris, at betale for den store beskyttelse det giver. Lad os tage ved lære, af de triste hændelser, der er sket med Azerocloud, og lad Mediehuset Hirtshals sørge for, at din online tilstedeværelse er robust og sikker.
Vi er her for, at hjælpe dig og din virksomhed med at opnå det, og vi står klar til at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have om vores backup tjenester.
Tak fordi du tager sikkerheden af din hjemmeside alvorligt. Sammen kan vi beskytte vores digitale aktiver og undgå at opleve den samme katastrofe, som andre har.

WEBDESIGN & HJEMMESIDER

WEBSHOPS / CLICK & COLLECT

OPDATERING & VEDLIGEHOLDELSE

SIKKERHED & BACKUP

SEO & GOOGLE ADS

GRAFISK ARBEJDE