Tips og tricks

How to pose for pictures

Opslået af Bright Side på 6. april 2016
 

Mediehuset Hirtshals/Hjørring Flytter

Til Mine Kunder, forretningsforbindelser og venner

Efter jeg har drevet først Webdesign4you, Målfoto og nu Mediehuset Hirtshals fra min hjemme adresse de sidste 8 år, er det nu blevet tid til at der skal ske noget mere.

Fra den 1-10-2015 flytter jeg Mediehuset Hirtshals til ny adresse i Hjørring og samtidig skifter firmaet navn til Mediehuset Hirtshals/Hjørring. Fremover vil jeg være at finde i Siloen, Vækstcenter Nord i Hjørring (lige bag ved biografen.) Vækstcenter Nord er et kontorfællesskab med mange små og mellemstore virksomheder, det vil sige et stort netværk tæt på. Plus at det fremover vil være nemmere for mig at holde en tæt dialog med mine kunder, da alle rammerne for det er i Siloen, hvor der er receptionist, mødelokaler og div. faciliteter til rådighed

Jeg glæder mig meget til at komme i gang i de nye omgivelser, og ser frem til at styrke samarbejdet med mine kunder i fremtiden.

Med Venlig Hilsen

Henrik Risager

Mediehuset Hirtshals/Hjørring

Vækstcenter Nord (Siloen)

Åstrupvej 10, 5 sal

9800 Hjørring

Mediehuset Hirtshals - Velkommen

Ny hjemmeside. Jeg er meget stolt af at kunne præsentere Mediehuset Hirtshals/Hjørring nye hjemmeside www.mediehusethirtshals.dk, Det er en samlingen af hjemmesiderne webdesign4you.dk og Maalfoto.dk der nu er Mediehuset Hirtshals/Hjørring. Som tilbyder hjemmesider, fotografering og alt inden for de sociale medier.

Jeg har længe gået med en ide om at lave et Mediehus i Hirtshals og Hjørring som kan tilbyde hele pakken hvad angår Webdesign og Fotografering. Det er der nu, og til yderst konkurrencedygtige priser.

Jeg tilbyder alt inden for hjemmesider, Webdesign, fotografering, bannerreklame osv. Men prøv at gå på opdagelse på den nye hjemmeside. Der er også et omfattende galleri med eksempler på billeder der er taget for vores kunder.

Ser frem til en godt samarbejde med nuværende og nye kunder i fremtiden

 

Henrik

Mediehuset Hirtshals

logo til Hjemmesiden